Archive

Motrat Istefi, Nora, Nita dhe Era janë vajzat e gazetarit të ndjerë Nezir Istrefi dhe këngëtares Suzana Tahirsylaj. Ata kanë dhe një vëlla të quajtur Bledi. Nora dhe Era

Reneè është vajza e çiftit të famshëm Nora Istrefi dhe Robert Berisha dhe sot bëhen dy vjet që nga ardhja e saj në jetë. Tezja e saj që gjithashhtu

Translate »