Foto të rralla nga fëmijëria e motrave Istrefi

Motrat Istefi, Nora, Nita dhe Era janë vajzat e gazetarit të ndjerë Nezir Istrefi dhe këngëtares Suzana Tahirsylaj. Ata kanë dhe një vëlla të quajtur Bledi. Nora dhe Era iu futën rrugës së muzikës me kokë dhe po e vazhdojnë me intensitet ndryshe nga Nita dhe vëllai Bledi. Mëposhtë ju njohim me familjen Istrefi kur fëmijët ishin të vegjël e veçanërisht me vajzat. /Kids’ Time   

Share With:
Translate »
2510 Views