Archive

Libri i tij “Lepuri që do të flejë gjumë” me teknikat për t’i ndihmuar fëmijët tuaj të relaksohen dhe të flenë ka arritur majat e librave bestseller. Psikologu dhe

Fëmijët mund te flenë për orë të tëra dhe është pikërisht ky problemi se nuk mund të kuptoni sa orë duhet të flenë foshnjat.  Në krahasim me të rriturit,

Ndoshta gjëja e parë që menduat pasi patë imazhin, ishte fytyra e gruas, fytyra e së cilës tregon se i nevojitet më shumë gjumë, por ai që bëri foton

Translate »