Archive

Ndryshe nga pjesa dërrmuese e personazheve të njohur, të cilët kanë zgjedhur disa nga vendet më të njohura të plazheve të jugut, regjisorja Inis Gjoni ka preferuar një

Jeta jo gjithmonë shkon ashtu siç e kemi ëndërruar. Por shpesh është edhe zgjedhje e jona. Nëse për Inisin jeta u tregua e padrejtë me humbjen e bashkëshortit

Motrat Gjoni janë njohur gjithmonë për jetën e tyre prej princeshash dhe të njëjtën gjë po trashëgojnë edhe tek fëmijët e tyre. Sidomos Inisi që ka sjellë në

Translate »