5 nënat e njohura shqiptare që janë single

Jeta jo gjithmonë shkon ashtu siç e kemi ëndërruar. Por shpesh është edhe zgjedhje e jona. Nëse për Inisin jeta u tregua e padrejtë me humbjen e bashkëshortit gjatë shtatzanisë, Fjodora e ka bërë zgjedhjen e saj të jetë një nënë e vetme. Më poshtë po ju njohim me nënat e njohura shqiptare që janë single:

Inis Gjoni, mami i Coco-Antonel

 
Ingrit Gjoni, mami i Paridit

Çiljeta Xhillaga, mami i Fernandos

Fjolla Morina, mami i Ledianës dhe Alayas


Fjodora Fjora

/Kids’ Time

 

Share With:
Translate »
2102 Views