Archive

Jennifer Lopez po përgatitet që të festojë për herë të parë Ditën e Baballarëve me të dashurin e ri, Alex Rodriguez.  Ajo ka dy binjakë nga martesa me

Jennifer Lopez, duket se ka zbuluar një tjetër talent në familjen e saj dhe shumë shpejt mund ta ketë konkurrente. Vajzën e partnerit të saj, Alex Rodriguez,  ka provuar

Jennifer Lopez ka marrë binjakët e saj 9-vjeçarë Max dhe Emme në emisionin e Ellen, ku ka qënë e ftuar. Në një klip të postuar më parë Ellen DeGeneres

Translate »