Archive

Joni, djali i moderatorit dhe producentit Ardit Gjebrea ka bërë publike së fundi lidhjen e tij të dashurisë. Tani fotot e tij janë gjithmonë pranë bukuroshes së zemrës,

Emrin e djalit të Ardit Gjebresë me siguri e dini të gjithë. Edhe vargjet e këngës së famshme të tij dedikuar të birit pa dyshim që i keni

Translate »