Archive

Të kujdesesh për një fëmijë të porsalindur është kënaqësi dhe lodhje më vete. Ata që kanë përgatitjen e duhur, mund ta përjetojnë si një përvojë të bukur, të

1. Të prisni moshën e duhur Nëse këtë verë dëshironi t'i mësoni fëmijës tuaj notin, ju duhet të prisni që i vogli të ketë mbushur 4-5 vjeç. Por nëse

Për fat të keq fëmijët nuk lindin me "manual përdorimi"! Ndaj një nga pyetjet që bëhet shpesh nga prindërit është se si të rrisin fëmijë të lumtur. Fjala

Translate »