Archive

Moderatori i njohur Alban Dudushi dhe partnerja e tij Bieta Suto, para disa muajsh janë bërë prindër të një djali, emri i të cilit është KroiArt. Çifti që prej

Alban Dudushi dhe Bieta Sulo u bënë prindër të djalit të tyre Kroi Art në maj dhe vetëm pak javë më pas janë fotografuar duke shëtitur në rrugët

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi kanë zgjedhur një emër shqiptar për djalin e tyre. Ato kanë vendosur ta pagëzojnë me emrin Kroi Art duke shprehur ekzaktësisht atë që

Translate »