Bieta dhe Albani i kanë vënë një emër kaq të bukur djalit

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi kanë zgjedhur një emër shqiptar për djalin e tyre. Ato kanë vendosur ta pagëzojnë me emrin Kroi Art duke shprehur ekzaktësisht atë që vogëlushi personifikon në jetën e tyre. Ta gëzosh vogëlush dhe pac jetë të gjatë.

Share With:
Translate »
1321 Views