Archive

Sot është Dita e baballarëve, një festë jo shumë e përhapur në vendin tonë por megjithatë nuk kanë munguar postimet dhe suprizat në rrjetet sociale për babain. Më

Balerina e njohur Lori Bala dhe bashkëshorti i saj DJ Olti u bënë para disa muajsh prindër të një  vajze që mban emrin Elois. Ashtu si çdo nënë

Translate »