Lori Bala “matchy-matchy” me të bijën, Elois

Balerina e njohur Lori Bala dhe bashkëshorti i saj DJ Olti u bënë para disa muajsh prindër të një  vajze që mban emrin Elois. Ashtu si çdo nënë vajze, edhe Lori ka nisur të “eksperimentojë” me veshjet e të bijës. Por në një story që ka bërë sot në llogarinë e saj në instagram, Lori ka përdorur kordelen e saj Minnie Mouse për të voglën.

Edhe pse me kordelen e mamit, ne na duket sikur Elois ka marrë më shumë nga babi. Të na falësh Lori, thjesht ashtu na u duk. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2348 Views