Archive

Që babai i Lorik Canës është një zotëri mjaft i pashëm këtë gjë e kemi parë të gjithë. Loriku me siguri nga ai e trashëguar bukurinë, pasi edhe

Nuk ka rëndësi nëse e shohin në stadium, në një bar, apo në shtëpi skuadrën e zemrës. Një tifoz i vërtetë merr masa kudo që të jetë. Nxjerr

Në të vërtetë Lea ka qenë i pari fëmijë që i ka mësuar diçka Lorikut rreth kujdesit dhe dashurisë prindërore edhe pse ajo është motra e tij. Futbollisti

Translate »