Archive

Vetëm 1 ditë pas mbushjes së 5-mujorit të London Noor, Sara Hoxha ka postuar një foto ditën kur u bë nënë duke e shoqëruar me fjalët: "Për të

Showman-i i njohur shqiptar, Ardit Gjebrea ka qenë thuajse gjithmonë i rezervuar në lidhje me jetën e tij private edhe pse familja e tij njihet tashmë nga publiku.

Phoebe Kannisto është nënë e 6 fëmijëve. Andrea, 10 vjeç, është fëmija i madh i familjes. Ajo ka gjithashtu dy binjakë 8-vjeçarë të quajtur Silas dhe Emerson, trenjakët me

Translate »