Archive

Nuk ka ende foto të binjakëve, megjithatë babai i aktorit, Nick Clooney, ka zbuluar disa detaje. Prezantuesi i dikurshëm amerikan, tashmë në pension, ka thënë që i ka

Si sot para 5 vitesh, sopranoja Inva Mula dhe bashkëshorti i saj Hetem Ramadani, u bekuan me në vajzë të cilën e quajtën Nina. Pikërisht sot, Nina bën

Translate »