Foto eksluzive nga ditëlindja e vajzës së Inva Mulës

Si sot para 5 vitesh, sopranoja Inva Mula dhe bashkëshorti i saj Hetem Ramadani, u bekuan me në vajzë të cilën e quajtën Nina. Pikërisht sot, Nina bën 5 vjeç. Në foton mëposhtë gjendet Inva nga atmosfera festive që po përgatitet për Ninën.
Kids’ Time i uron jetë të gjatë e me një karrierë të suksesshme si e prindërve të saj!

Share With:
Translate »
1312 Views