Archive

Tian është vogëlushi më i famshëm i muajit të fundit nga showbizz-i shqiptar. Ai ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve dhe ne jemi gati për të ndarë me

Në orën 3 të pasdites së sotme erdhi në jetë djali i këngëtares Tuna dhe muzikantit Patris Berisha. Emri që kanë zgjedhur për të voglin e tyre është Tian!

Translate »