Archive

Dermatiti i pelenave eshte inflamacion I lekures te femijeve qe prek zonen e mbuluar nga pelenat, dmth pjesen e vitheve dhe zonen gjenitale. Behet fjale per nje inflamacion

Rrobat janë dhurata e zakonshme që iu bëhet nënave të reja për fëmijët e porsalindur. Po sikur t'iu dhuronit pelena? E di që tingëllon çuditshëm por nëse i

Translate »