Si të bëni tortë me pelenat e bebeve (Video)

Rrobat janë dhurata e zakonshme që iu bëhet nënave të reja për fëmijët e porsalindur. Po sikur t’iu dhuronit pelena? E di që tingëllon çuditshëm por nëse i dërgoni në formën e një torte, do të jetë një surprizë e bukur dhe e veçantë. Përsëri u habitët për tortën me pelena?
Shikoni videon për të mësuar se si bëhet një tortë me pelena:

/Kids’ Time

Share With:
Translate »
1172 Views