Archive

Vëllezërit Berisha morrën vëmendjen e publikut kur Nora dhe Roberti pranuan hapur marrëdhënien e tyre. Ceremonia e tyre e martesës bëri shumë bujë dhe sidomos shtatzania dhe ardhja

Reneè është vajza e çiftit të famshëm Nora Istrefi dhe Robert Berisha dhe sot bëhen dy vjet që nga ardhja e saj në jetë. Tezja e saj që gjithashhtu

Translate »