Archive

Rihanna ka udhëtuar drejt Malawi-së me organizantën e saj kundër varfërisë për të parë vështirësitë që fëmijët dhe mësuesit e shkollës hasin. Në një video të postuar në

Fëmijët e politikanit Dritan Priftit janë të apasionuar pas artit dhe modës. Përveç të qenit "fashion" ata luajnë në vegla muzikore si violinçelë dhe piano. Por Livia, vajza

Translate »