Archive

Perimet janë një burim i mirë i vitaminave për bebet dhe fëmijët dhe ka disa nga to që janë më të veçuara për shkak të vitaminave dhe përbërësve

Dy vitet e para të jetës janë kritike për rritjen dhe zhvillimin - çdo pengesë është kryesisht e pakthyeshme. Ushqimi i varfër ose me kimikate është një shkaktarët kryesorë

Translate »