Archive

Para disa muajsh Vedat Ademi u bë baba për herë të dytë. Familja e tij u shtua me një djalë që mban emrin Eren Nik. Mbrëmjen e sotme

Sot është Dita e baballarëve, një festë jo shumë e përhapur në vendin tonë por megjithatë nuk kanë munguar postimet dhe suprizat në rrjetet sociale për babain. Më

Vedat Ademi është zhvendosur me familjen e tij vitin e fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të ndërtuar një jetë të re. Sot, në Ditën e

Translate »