Archive

Bedri Peposhi një kosovar nga Lipjani  që jeton në Belgjikë e ka pagëzuar vajzën e tij me emrin e një partie politike të Kosovës. Vogëlushja lindi më 29

  Kledi Kadiu, balerini shqiptar me famë botërore po e shijon pamasë prindërimin. Kjo vërehet nga postimet e shumta që ai bën në rrjetet sociale dhe kryefjala e tyre

Translate »