Vogëlushja që mban emrin e një partie politike

Bedri Peposhi një kosovar nga Lipjani  që jeton në Belgjikë e ka pagëzuar vajzën e tij me emrin e një partie politike të Kosovës. Vogëlushja lindi më 29 nëntor 2015, dhe mban emrin Vetëvendosje.

Peposhi këtë e ka treguar vet përmes çertefikatës së  vajzës së tij, të cilin e ka publikuar në rrjetin social Facebook.

Share With:
Translate »
1097 Views