Tani e dimë se pse ëndrrat e këqija në shtatzëni, janë tregues pozitiv

Mendja njerëzore është shumë komplekse dhe ruan mjaft kujtime të arkivuara. Shumë studime vijojnë të bëhen për të kuptuar dhe interpretuar ëndrrat njerëzore. Sidoqoftë, asnjë provë thelbësore nuk është gjetur që të na thotë qartë përse shohim disa lloje të ëndrrave. Megjithatë është parë se këto imazhe eterike që shihni gjatë gjumit mund të jenë rezultat i mendimeve, kujtimeve, shqetësimeve tuaja etj., Dhe mund të shfaqen në mendjen tuaj në formën e një ëndrre apo makthi. Kur është një përvojë pozitive ose e lumtur, ajo quhet “ëndërr”, dhe kur është një përvojë negative ose shqetësuese, quhet “makth’.

Nëse jeni shtatzënë, atëherë mund të pyesni nëse makthet janë të zakonshme gjatë shtatzënisë apo jo. Për këtë na vijnë në ndihmë studimet të cilat pohojnë se fakti që trupi juaj kalon nëpër shumë ndryshime fizike dhe emocionale gjatë shtatzënisë, mund të çojë në shqetësime të ndryshme.

Nënat e ardhshme shpesh ankohen për pagjumësi gjatë shtatzënisë. Edhe pse zakonisht shoqërohen me dhimbje shpine dhe gjetjen e një pozicion më të rehatshëm, ëndrrat e këqija gjithashtu mund të krijojnë një problem.

Ëndrrat e çuditshme, shpesh të frikshme janë një dukuri më e shpeshtë nga sa mund të mendoni.

Ekspertët i shpjegojnë këto makthe me faktin që  nënat e reja janë plot shqetësime të ndryshme për foshnjën dhe shëndetin e tyre, për atë që i pret në lindje, a do të jenë nëna të mira dhe këto gjëra pasqyrohen edhe gjatë gjumit.

Megjithatë këto ëndrra të këqija kanë një anë të mirë. Ato ju tregojnë se jeni nën stres dhe ju paralajmërojnë se është koha për t’u çlodhur. Ndaj një këshillë e mirë do të ishte një pushim i mirë, leximi dhe zënia e mendjes me histori të bukura.

Share With:
Translate »
11 Views