TANI ËSHTË ZYRTARE: FDA njofton se vaksinat po shkaktojnë Autizëm!

E keni menduar ndonjëherë se ndoshta fëmija juaj mund të hyjë në të ashtuquajturat “statistikat dhe listat e zeza”, të cilat janë të destinuara të shkaktojnë shpopullim të planetit?

Në faqen zyrtare të Organizatës së Ushqimeve dhe Ilaçeve, thuhet se vaksinat mund të shkaktojnë autizëm.

Prindërit duhet të tregohen të kujdesshëm për të mos rrezikuar jetën e fëmijës së tyre, nga “mafia” farmaceutike. Kjo e fundit vetëm me një medikament fiton sasi të mëdha parash dhe njëkohësisht rrezikon pjesën dërrmuese të popullatës, sidomos fëmijët.

Share With:
Translate »
2125 Views