Tani që u rrit vajza, shpëtoi polici i “Portokallisë” me gruan për të bërë punët e shtëpisë

Polici i “Portokallisë” apo me emrin e vërtetë Florian Binaj është baba i dy fëmijëve, një vajze dhe një djali. Vajza është fëmija i madh dhe si e tillë ka nisur të “shqetësohet” për shtëpinë. Mami Sadina ka postuar një foto të së bijës e cila po pastron me fshesë elekritke. Me siguri kur të rritet do të bëhet një nikoqire e mirë. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
1108 Views