Taulant Balla baba për herë të dytë

Duket se kreu i grupit parlamentar Taulant Balla dhe bashkëshortja e tij Iris janë në pritje të fëmijës së tyre të dytë. Ditën e sotme bashkëshortja e tij ka qënë nën shoqërinë e mikeshave të saj dhe nga një fotografi e publikuar në instagram barku i saj duket paksa i fryrë. Nuk e dim me siguri nëse Irisi është vërtetë në pritje të ëmbël apo është thjesht efekt i fotografisë, por nëse lajmi është i vërtetë ne i urojmë shtatëzani të mbarë. 

Share With:
Translate »
1232 Views