Të famshmit që janë kopje e prindërve të tyre

Është e natyrshme që shumica prej nesh të trashëgojmë disa tipare nga prindërit tanë. Mirëpo tek dikush ngjashmëria me ta shkon aq lart, duke marrë kështu çdo detaj nga prindërit. A ju ka shkuar ndonjëherë mendja për të famshmit se cili është burimi i bukurisë së tyre. Në vazhdim ju prezantojmë disa nga  yjet e Hollywood-it të cilët duken si nëna apo babi i tyre.

Angelina Jolie dhe babai i saj Jon Voight

Will Smith dhe Jaden

John Ritter dhe i biri Jason

Kate Hudson dhe nëna e saj Goldie Hawn

Alan Thicke dhe i biri Robin Thicke

Share With:
Translate »
1911 Views