Të gjitha rastet kur yjet e Hollywood-it janë veshur si princeshat e Disney

E qëllimshme  apo jo, shumë yje të Hollywoodit duket se janë frymëzuar nga princeshat e filmave vizatimorë për daljet e tyre në evente e ceremoni të ndryshme. Fotogaleria e mëposhtme përmbledh të gjitha fotografitë që na bëjnë të besojmë që princeshat ekzistojnë dhe në jetën reale, pa qenë nevoja e një kurore mbi kokë.

Share With:640 Views