Kujdes, këto fjalë nuk duhet t’ia thoni asnjëherë një gruaje që nuk dëshiron të bëhet nënë

Shumica e grave, vajzave e kanë ëndërr të bëhen nëna. Dëshira e tyre më e madhe është të mbajnë në duart fëmijën e tyre. Por gjithsesi nuk ka vetëm gra që duan fëmijët. Ka edhe nga ato zonja të cilat nuk kanë primare krijimin e një familje, por për shembull kanë objektiv kryesor karrierën.

Disa gra sakrifikojnë gjithë jetën e tyre për karrierën, dhe nuk  dëshirojnë të bëhen nëna. Kjo është zgjedhja e tyre dhe ne e respektojmë. Disa njerëz mund ta paragjokojnë vendimin e tyre, dhe shpesh mundohet t’i bëjnë të ndryshojnë mendim. Ne sot përmes këtij artikulli do ju këshillojmë që të mos i thoni këto fjalë një gruaje që e ka vendosur për të mos pasur fëmijë;

1-Do të ndyrshon mendim me kalimin e kohës

2-Kush do të kujdeset për ty kur të plakesh?

3-Nuk dëshiron të lësh një trashëgimi?

4-Lindja e fëmijës është një mrekulli

5-Nuk do e kuptosh kurrë çfarë është dashuria deri sa të mbash në duart fëmijën tënd

6-Femijët do të sjellin gëzim në jetën tënde

7-Fëmijët të ndryshojnë jetën

8-Pse jo?

9-Fëmijët do të duan pa kushte

Share With:396 Views