Të gjithë festojnë Pavarësinë, por një tjetër festë ka Floriana Garo

Nëse të gjithë janë duke festuar Ditën e Pavarësisë, përpos kësaj Floriana Garo ka edhe një tjetër festë. Babai i saj ka ditëlindjen dhe me këtë rast, Floriana e prezantoi për gjithë miqtë. “Gëzuar ditëlindjen për babain tim! Gjithmonë inspirim, ai më bën të ndihem krenare që jam e bija”, shkruan Floriana për zotërinë që më shumë duket si një vëlla i madh, sesa si baba.

Përpos ditëlindjes, Floriana uroi edhe Ditën e Pavarësisë me një foto të kohës kur prezantonte koncertin e 100-vjetorit të Pavarësisë.

Share With:529 Views