Thirrje për ndihmë për të shpëtuar Liljanën 5-vjeçare

Liljana, 5 vjeçe, po përballet me betejën më të rëndë të jetës. Ajo vuan nga anemia talasemike dhe numri aktual i rruazave të kuqe të gjakut është 900. Ajo duhet t’i nënshtrohet një ndërhyrje në Turqi por familjarët nuk i përballojnë dot shpenzimet. Nevojiten 250 mijë euro që Liljana të mund të vazhdojë të buzëqeshë. Personat të cilët kanë mundësi të ndihmojnë me një shumë sado të vogël mëposhtë gjejnë numrat e llogarisë:

Raiffeisen bank ( ne lek)
IBAN: AL17202510020000001401683486 

Raiffeisen bank (ne euro)
IBAN: AL48202510190000000030683486

Share With:
Translate »
738 Views