Thirrje urgjente për ndihmë! Omeri vuan nga sëmundja e rëndë në zemër, operacioni shkon 85 mijë $

Elvis Naçi ka publikuar në faqen e tij në Facebook një rast tejet urgjent për ndihmë. Bëhet fjalë për një fëmijë 16 muajsh nga Kosova i quajtur Omer. Ai vuan nga një sëmundje e rëndë në zemër dhe i duhet të kurohet në Itali. Operacioni dhe avioni sanitar kushton 85 mijë dollarë, shifër kjo e papërballueshme për familjarët e vogëlushit ndaj dhe për këtë arsye ftohen të gjithë shqiptarët që kanë mundësi të ndihmojnë dhe kontribuojnë për shërimin e tij.

Më poshtë jepen postimet dhe përshkrimet e detajuara nga Elvis Naçi si dhe linqet “Gofundme” ku mund të kontribuoni.

Share With:
Translate »
61 Views