Tian, në krahët e babit, me sytë si të mamit

Tian, ditën e djeshme festoi 2-mujorin e lindjes. Tiparet e tij kanë filluar të marrin formë unike dhe ajo që vihet re tek ai është ngjyra e syve. Ndonëse e kemi parë shpesh në krahët e babit teksa e ushqen, e vë në gjumë apo duke kaluar kohë bashkë, ngjyrën e syve, Tian ka vendosur t’ia marrë mamit. Pavarësisht se duhet të kalojë viti i parë që bebet të kenë pothuajse të njëjtën ngjyrë në vazhdim, Tian ka bërë një përjashtim. Ngjyra e syve të shkruar janë thuajse identikë me ato të mamit. Kot nuk thonë që djemtë janë të nënave. /Kids’ Time  

Share With:
Translate »
894 Views