Tian një fashionist i vërtetë, i kombinon rrobat edhe me çarçafët…

Dita e Tunës ka nisur me shumë energji sot me Tianin e vogël që qesh e lëviz krahët në ajër plot gëzim. I veshur si një fëmijë fashionist, me një shami në kokë me të njëjtën dizenjo peshqish si peshkaqenë që ka edhe çarçafi i tij, Tian vetëm qesh para telefonit të së ëmës që e filmon për të publikuar pamjet në Instastory. Duket sikur po noton mes peshqëve… Postimi është i mëngjesit dhe po të jetë i asaj kohe, Live, edhe spektakli duhet thënë që askush nuk i konkurron me energji fëmijët…

Share With:
Translate »
1081 Views