Tiani sjell foton e ëmbël për 8 Mars në krahët e një personi të veçantë

Tiani po rritet dita ditës dhe na dhuron momente të gëzueshme nga jeta e tij. Sot, pothuajse si të gjithë nuk mund të mungonte edhe urimi i tij për 8 Marsin. Në profilin e tij zyrtar i cili menaxhohet nga mami Tuna, është postuar një foto e tij në krahët e gjyshes. Sa bukur kur brezat takohen! /Kids’ Time/

Urime 8 Marsi ❤️?

A post shared by TianPatrisBerisha (@tianpatrisberisha) on

Share With:
Translate »
549 Views