Surprizohen nënat në maternitet, lule nga anëtaret e këshillit bashkiak

Sot në ditën ndërkombëtare të gruas, antërët e këshillit bashkiak të Tiranës kanë menduar të surprizonjë nënat e reja në maternitetin “Koço Glozheni”.

Nga aty ku nis një jetë e re, ata kanë trokitur derë më derë, duke iu çuar luleve nënave dhe sjellë buzëqeshje te ta.

Për disa është 8 marsi i parë, për të tjera jo, por gjithsesi fjala Nënë mbetet e madhe. Ndaj dhe në ditën e 8-Marsit, anëtaret e këshillit bashkiak kanë bërë një zgjedhje të veçantë.  Ata janë shoqëruar dhomë më dhomë nga drejtori i spitalit, Arben Rugia, i cili edhe ai në ditën ndërkombëtare të gruas kishte dhuruar lule. I pranishëm ka qenë edhe Orion Glozheni, si anëtar i Këshillit Bashkiak.

Share With:
Translate »
798 Views