Tmerr nga Babagjyshi, do të shkriheni së qeshuri me këta fëmijë që nuk i ndihmoni dot

Për disa fëmijë, të takojnë Santa Clausin dhe t’i tregojnë se do të sillen mirë, (apo duan një biçikletë, një kompjuter) është ngjarja kryesore  e vitit — ndërsa për të tjerë, nuk është edhe aq. Nëse fëmija juaj nuk është aq i dashur ndaj njeriut të veshur me të kuqe, ka një gjë të mirë, sepse fotoja juaj e Krishtlindjeve do të shpërndahet në të gjithë rrjetin, por edhe do t’ju nxisë të bëni një foto tjetër të gjithë bashkë, derisa i vogli, më në fund, të dhurojë një buzëqeshje.

Ndonjëherë disa prindër — “heronj” do të quheshin, adhurojnë pikërisht këto foto, kur fëmijët e tyre kanë shumë frikë nga Babagjyshi dhe marrin pamjen e një të terrorizuari.

Është një komedi e bukur fotosh. 18 momente kur fëmijët kanë frikë nga Santa Claus.

Share With:
Translate »
562 Views