Tre shenja që tregojnë se po rrisni një fëmijë gjeni

Të gjithë prindërit shpesh u referohen fëmijëve të tyre duke thënë se sa të zgjuar dhe të talentuar janë.

Megjithatë, ka disa fëmijë që janë jashtëzakonisht inteligjentë dhe kanë më shumë aftësi se fëmijët e moshës së tyre. Këtu janë tre shenja që tregojnë se ju mund të jeni duke u rritur për të qenë një gjeni.

  1. Kujtesa e fortë

Fëmija i zgjuar mund të mbajë mend gjithçka. Nga ku ai vendosi lodrën e tij të preferuar në të cilën dollapi është rostiçeri i tij i preferuar. Dhe nuk do të mashtroheni aspak lehtë nga një gënjeshtër e vogël.

  1. Aftësi të zhvilluara në enigma

Foshnjat shumë të zgjuara mund të bëjnë enigmat e tyre që në moshë shumë të hershme. Nëse ata e bëjnë këtë vetëm një herë me ndihmë, nuk do t’ju duhet ta tregoni përsëri.

  1. Shenjat e hershme

Një fëmijë gjenial do të ecë, do të flasë, do të lexojë etj., shumë më herët se fëmijët e tjerë të së njëjtës moshë.

Share With:
Translate »
204 Views