Tronditen mjekët, gjejnë një fetus i vdekur në stomakun e djalit

Një fetus i vdekur është hequr nga stomaku i një djali 15-vjeçar. Pacienti, i cili mbetet anonim shkoi me dhimbje të padurueshme në stomak dhe mjekët u tronditën kur panë se cfarë kishte brenda stomakut të tij.  Binjaku i palindur i djalit, për të cilin mjekët kujtuan se ishte tumorr ushqehej me ushqim dhe gjak nga 15 vjecari. Fetusi i keqformuar ishte i plotë me flokë të gjatë, gjenitalë të zhvilluar dhe lëkurë. Kirurgët në spitalin Sultan Abdul Halim në Sungai gjetën fetusin, i cili peshonte 3.5 kg dhe kishte gjymtyrë deformuar. Foshnja nuk kishte gojë, kordon umbilikal ose placentë.

 

Share With:
Translate »
642 Views