Tuna tani është një mami e keqe

Këngëtarja Tuna që nga mëmësia nuk është se ka qenë aktive në muzikë. Por, e kundërta është në rrjetet sociale Ajo në Instastory ka hedhur dy fotografi të aktores Angelina Jolie, të cilat kanë qenë të shoqëruara me disa shkrime interesante. Në foton e parë është pyetja se a i mungon koha kur ka qenë vajzë e keqe kurse në foton e dytë tregon se akoma është vajzë e tillë. E sipas Tunës, ky është përshkrimi i gjendjes së saj, duke treguar se as biri i vogët, për të cilian ajo ka rolin kyç në rritjen, edukimin dhe kulturimin nuk ia ka ‘zbutur’ karakterin e tillë.

 

Share With:
Translate »
1030 Views