U dashuruan në Facebook, 44-vjeçarja braktis 9 fëmijët për të riun

Një nënë e 9 fëmijëve ka braktisur familjen e saj për të jetuar me të dashurin e saj të cilin e njohu në Facebook.

Heidi Hepworth, 44 vjeç, nga West Boldon, Tyneside e Jugut, tha se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 nga Kamboxhia në Facebook.

Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj: “Po, jam shumë e lumtur”.

Heidi dhe i dashuri i saj aktualisht mbajnë një marrëdhënie në distancë.

Ajo nuk ka plane për të shkuar në Afrikë por mendon që ai të shkojë në shtëpinë e saj.

Heidi shpjegoi se si ata “ranë në dashuri” në mediat sociale.

Ajo tha: Ne biseduam në Facebook për tre apo katër muaj. Gjërat përparuan mes meje dhe Jallow dhe unë vendosa të shkoja në Kamboxhia ta takoja. Udhëtimi ishte i frikshëm, por ai më priti atje dhe u takuam. Ishte magjike”.

Ajo thotë se Jallow nuk po e takon atë për përfitime financiare. “Ai nuk dëshiron asgjë. Ai ka tre biznese. Ai ka pasaportën e tij, vizën e tij – pse ai do të më kërkojë për vizë nëse ai ka një të tillë. Ai vjen rregullisht në Angli për të vizituar djalin e vëllait të tij. Kështu që vjen rregullisht.

Share With:
Translate »
762 Views