Vajza e Ardit Gjebreas ul në gjunjë Valbona Selimllarin!

Valbona dhe Arditi ndanë një foto me njëri-tjetrin vetëm përpara pak ditësh dhe u shkruajt edhe njëherë për miqësinë e tyre të vjetër. Në një event kanë qenë bashkë me ta edhe Ana, vajza e Arditit. Ajo ka marrë mikrofonin dhe e ka bërë të ulet në gjunjë Bonën.
Ana këndon bukur dhe aq bukur sa Valbona ia ka bërë të qartë Arditit se e bija ia kalon.
Nuk do të jetë e largët dita kur ajo të konkurrojë te festivali i babit.

 

Share With:
Translate »
965 Views