Vajza e vogël vë Selena Gomez në pozitë të vështirë, këngëtarja s’di çfarë të bëjë

Selena Gomez ka miliona adhurues në mbarë botën. Por vetëm një vajzë e vogël e ka vënë përballë një sfide shumë të vështirë.

Ndërsa u përpoq të përqafonte një vajzë të vogël në rrugë gjatë spotit publicitar për Puma, kjo e vundit u frikësua pa masë dhe filloi të bërtiste.

Ndërsa nuk dinte si të reagonte, edhe këngëtarja filloi të bërtiste duke thënë: Nuk e di çfarë të bëj!”

25-vjeçarja vetëm bërtit dhe tepër e frikësuar vendosi duart në fytyrë.

Video e këtij momenti është bërë virale në internet.

Share With:
Translate »
595 Views