Vajza e Xhensilës “i shpall luftë” ende pa lindur, Sias së Amit dhe Ermalit

Në ditën e parë të lindjes vajza e Amit dhe Ermalit ka thyer edhe rekordin e pëlqimeve dhe komenteve, që deri në atë ditë e mbante fotoja e Xhensilës dhe Besit në ditë e tyre të dasmës.

Por duket se rrjedha tashmë ka ndryshuar dhe Xhensila dhe Besi kanë thyer rekordin me foton e tyre të ëmbël ku japin lajmin e shtatzënisë.

Në fotografinë që Xhensila publikoi në Instagram, në të cilën shihet duke ia mbajtur Besi barkun, ajo shkruan: “nga dy po bëhen tre”.

Fotografia është pëlqyer shumë duke thyer kështu rekordin e pëlqimeve në fotot shqiptare, që e mbante Ermal Mamaqi me 169 mijë pëlqime.

Xhensila ka arritur shifrën prej 170 mijë pëlqimesh dhe numër të pafund komentesh.

Share With:
Translate »
2248 Views