Vajza i kërkoi t’ia blinte, por babi e ndërtoi me duart e tij shtretin e princeshës

Brandon Taylor e gjeti veten duke ndërtuar një krevat princeshash për vajzën e tij 8 vjeçare.

Vajza iu ishte lutur që ti blinte një që ishte shumë i shtrentë ndaj ai vendosi që t’ia ndërtonte me duart e tij.

“Ajo më dërgoi një foto të një krevati që kushtonte afërsisht 3200 dollarë dhe 500 dollarë shtesë për transportin,”-tha Brandon për Love What Matters.

Por për fat të keq familja e tij nuk e përballonte dot këtë shumë.

Pavarësisht se nuk ishte shumë i zoti, nuk donte ta linte vajzën e tij të mërzitej.

Ndaj vendosi që ti bënte asaj një kopje të krevatit të shtrenjtë.

 

Share With:
Translate »
726 Views