Vanessa Hudgens është në pritje të ëmbël dhe e zbuloi në tapetin e kuq të Oscars

Këtë vit, çmimt Oscar do të kenë surpriza! Në tapetin e kuq u shfaq Vanessa Hudgens, e veshur me një fustan të gjatë, të zi dhe me një bark të rrumbullakosur.

Vanessa Hudgens është në pritje të ëmbël *.*

Aktorja 35-vjeçare, e buzëqeshur përkëdheli barkun e rrumbullakosur, për të treguar se është shtatzënë dhe do të bëhet nënë për herë të parë.

Vanessa është e martuar me Cole Tucker, të cilin e ka njohur përmes një seance meditimi në Zoom, gjatë mbylljes në pandeminë Covid-19.

Vanessa Hudgens është në pritje të ëmbël *.*

Ata u fejuan në shkurt të vitit të kaluar dhe më pas, bënë një dasmë madhështore në dhjetor po të atij viti.

Share With:
Translate »
28 Views