Vëllezërit Berisha së bashku, Patris publikon foton e rrallë

Robert dhe patris Berisha janë të njohur për publikun dhe shpesh komentohen edhe në media. Ata janë të dy të martuar dhe kanë krijuar familje,  me dy prej këngëtareve më të dëgjuara për publikun shqiptar, Nora Istrefi dhe Tuna Sejdiu.

Patrisi ka postuar një foto në profilin e tij në Instagram, ku janë bahskë të tre vëllezërit të përqafuar. Një foto e rrallë kjo e tre vëllezërve të cilët na prezantuan edhe vllain e tyre të panjohur më parë me publikun.

Ata janë kaq të ngjashëm dhe duken shumë mirë pranë njeri- tjetrit, shopresojmë të kemi edhe publikime të tjera si kjo nga vëllezërit Berisha.

Share With:
Translate »
1297 Views